10 tips για την πολύτιμη σόδα

    Μια μαγική λευκή σκόνη. Π ολ ύτιμη εδώ και πάρα πολλ ά χρόνια.Όπου κ ι άν θέλεις να την τοποθετήσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει ...

<b>Μαγειρική σόδα</b>  1 Αν ψάχνετε ένα απόλυτα <b>φυσικό σαπούνι</b> για τα φρούτα και τα λαχανικά σας, ήδη το έχετε στο ντουλάπι σας. Τρίψτε τα με λίγη σόδα και στη συνέχεια ξεβγάλτε τα καλά με νερό

 

 Μια μαγική λευκή σκόνη. Πολύτιμη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Όπου κι άν θέλεις να την τοποθετήσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει.Μην την υποτιμάτε, βάλτε την στην ζωή σας και απολαύστε τα έργα της. Κι αν ακόμα το ψάχνετε μιλάμε για την Μαγειρική Σόδα.
 

 

 

 


1 Αν ψάχνετε ένα απόλυτα φυσικό σαπούνι για τα φρούτα και τα λαχανικά σας, ήδη το έχετε στο ντουλάπι σας. Τρίψτε τα με λίγη σόδα και στη συνέχεια ξεβγάλτε τα καλά με νερό.
2 Κάψατε το φαγητό και η κατσαρόλα δεν καθαρίζει; Γεμίστε τη με νερό, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας σόδα και αφήστε τη για 10΄ πριν την πλύνετε με απορρυπαντικό πιάτων. Η σόδα κάνει μικρά θαύματα!
3 Για πιο λευκά... λευκά, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας σόδα στο απορρυπαντικό σας σε κάθε πλύση και πείτε «αντίο» στο γάριασμα.
4 Αν, ακόμα και μετά την αλλαγή του φίλτρου και της σακούλας, η ηλεκτρική σκούπα σας έχει μια περίεργη μυρωδιά, ρουφήξτε με αυτή 4-5 κουταλιές της σούπας σόδα που θα απορροφήσει τις οσμές.
5 Χρησιμοποιήστε τη σαν φυσικό αποσμητικό για τα παπούτσια σας. Βάλτε λίγη σόδα στο εσωτερικό τους μόλις τα βγάλετε και τινάξτε τα καλά την επόμενη φορά που θα θελήσετε να τα φορέσετε.
6 Αχρείαστη να είναι, λίγη σόδα μπορεί να σβήσει μια μικρή φωτιά στην κουζίνα.
7 Η μυρωδιά στα χέρια από το σκόρδο, το κρεμμύδι ή τα ψάρια γίνεται παρελθόν αν τα τρίψετε με λίγη μαγειρική σόδα και ελάχιστο χλιαρό νερό.
8 Ζωντανέψτε τα χρώματα των χαλιών και απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές πασπαλίζοντάς τα κάθε μήνα με μαγειρική σόδα. Αφήστε τη να δράσει ένα ολόκληρο βράδυ και στη συνέχεια σκουπίστε με την ηλεκτρική.
9 Το ξέρατε ότι το σφουγγάρι που χρησιμοποιείτε μπορεί εύκολα να γίνει εστία μικροβίων; Ετοιμάστε ένα διάλυμμα με 4 κουταλιές της σούπας σόδα και 250 ml νερό, βουτήξτε το σφουγγάρι σας σε αυτό και βάλτε το για 2΄ στο φούρνο μικροκυμμάτων.
10 Φτιάξτε τη δική σας πανίσχυρη καθαριστική κρέμα για την μπανιέρα αναμειγνύοντας σόδα, αλάτι και υγρό σαπούνι πιάτων. Τρίψτε με αυτή την επιφάνειά της, αφήστε τη να δράσει και ξεβγάλτε καλά.
πηγή:.womenonly.gr
 

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: 10 tips για την πολύτιμη σόδα
10 tips για την πολύτιμη σόδα
http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20121031/engine/assets_LARGE_t_1463_105695006_type12550.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2013/03/10-tips_8.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2013/03/10-tips_8.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy