Σοφίτες-Αγαπημένες γωνιές με στυλ και ομορφιά-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει σε μια σοφίτα; μάλλον κανείς. Ένα δωμάτιο με πολλές ομορφιές που πολλές φ...




Ποιός θα μπορούσε να αρνηθεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει σε μια σοφίτα; μάλλον κανείς. Ένα δωμάτιο με πολλές ομορφιές που πολλές φορές μένει ανεκμετάλλευτος. Τα παλιά σπίτια ήξεραν καλά την μαγεία του δωματίου και δημιουργούσαν αποθηκευτικούς χώρους για όλες τις ανάγκες. Σήμερα στα διαμερίσματα δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Για όσους διαθέτουν λοιπόν το το μοναδικό δωμάτιο ας δώσουμε όμορφες εικόνες για μια ατμόσφαιρα που αρμόζει σε μια σοφίτα. Παραδοσιακή σε ρουστίκ αισθητική ή μοντέρνα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τις μεταμορφώσετε χρησιμοποιώντας φωτιστικά, ταπετσαρίες χαλιά, και φλοκάτες για να τις κάνετε το κατάλληλο δωμάτιο για ξεκούραση και ηρεμία.




Αδειάστε τις σοφίτες από τα παλιά πράγματα που μέχρι χθές αποθηκεύατε. Βάψτε τες στα χρώματα που σας ηρεμούν και σας προσφέρουν γαλήνη και ξεκινήστε να τις βλέπετε με διαφορετικό μάτι. Σε ένα χαρτί αποτυπώστε τις διαστάσεις τους και τολμήστε να τις διακοσμήσετε με τα πράγματα της γιαγιάς και της μαμάς που βρίσκονται κρυμμένα με αγάπη και γούστο. Κρατείστε τα ενθύμια και ξεκινήστε την μεταμόρφωση.Δείτε μερικές ιδέες και φτιάξτε τις δικές σας μοναδικές στυλιστικές επιλογές για την σοφίτα σας.


 Τις περισσότερες φορές το ξύλο κρύβεται καλά στις σοφίτες. Μην το φοβάστε. Καλύψτε τυχόν ανοίγματα και περάστε το με ένα λάδι για να δείξει την ομορφιά του. Σίγουρα θέλει πολύ δουλειά για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η ομορφιά του όμως είναι μοναδική.


 Αν πάλι προτιμάτε τις γρήγορες αλλαγές είναι το βάψιμο. Χωρίς τριψίματα περάστε το αγαπημένο σας λευκό χρώμα που θα σας δώσει την επιλογή για μια πιο εύκολη διακόσμηση και σε λίγες ώρες η σοφίτα σας θα είναι έτοιμη για την διακόσμηση της.

 Ένας όμορφος χώρος για το παιχνίδι των παιδιών είναι η σοφίτα. Μιλάμε πάντα για παιδιά που είναι μεγαλύτερα στην ηλικία των 10 χρόνων. Προσφέρει παιχνίδι και απομόνωση χωρίς το αγχος της τακτοποίησης. Μια σοφίτα γεμάτη παιχνίδια και αποθηκευτικά κουτιά με παιχνίδια για τα παιδιά αλλά και τους γονείς που θέλουν να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. Μια ζεστή παιδική γωνιά για όλους...

 Μια κρεβατοκάμαρα γεμάτη πολυτέλεια και φινέτσα. Ακριβό παρκές και τζάκι, προυποθέτει μια μεγάλη σοφίτα που δυστυχώς δύσκολα μπορούμε να δούμε σε ελληνικά σπίτια. Η εικόνα όμως με παρακίνησε να σας την παρουσιάσω γιατί το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Μαξιλάρες και χαλιά μπορούν να κάνουν τον χώρο της σοφίτας, απλό και λειτουργικό για τους μεγάλους.

 Μια μοντέρνα σοφίτα για εφήβους με ανησυχίες. Μια ταπετσαρία δίνει μια ξεχωριστή διακόσμηση και αποτελεί ένα ξεχωριστό και απομονωμένο χώρο για τους εφήβους μας.

 Το δικό σας δωμάτιο, για τις δικές σας ανάγκες. Γραφείο, ντουλάπα και ο χώρος σας έτοιμος. Απομονωθείτε και αντιμετωπίστε τις προσωπικές ανάγκες μακρυά από τα βλέμματα των υπολοίπων.

Σχόλια




Όνομα

Ανακύκλωση Αποκριές Βιβλίο Διαγωνισμός Διακόσμηση Ιδέες & Προτάσεις Κήπος Κοινωνικά Μαγειρική ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Μόνο για γυναίκες Ομορφιά Παιδί Πάσχα Περιβάλλον Περιβάλλον-Οικολογία Σπίτι Συμβουλές της Γιαγιάς Υγεία Φυσικά καλλυντικά Χειροποίητες κατασκευές Back To School Mόνο για γυναίκες tips Video
false
ltr
item
26 eco pages: Σοφίτες-Αγαπημένες γωνιές με στυλ και ομορφιά-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Σοφίτες-Αγαπημένες γωνιές με στυλ και ομορφιά-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
http://1.bp.blogspot.com/-qZ9Ciw6Si1g/UsVYqSLUKiI/AAAAAAAAStk/fkCc098czDw/s400/pic-155.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-qZ9Ciw6Si1g/UsVYqSLUKiI/AAAAAAAAStk/fkCc098czDw/s72-c/pic-155.jpg
26 eco pages
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/blog-post_2276.html
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/
https://26ecopages.blogspot.com/2014/01/blog-post_2276.html
true
6762095550120392227
UTF-8
Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση Δείτε περισσότερα Διαβαστε περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική Σελίδα Σελίδες Αναρτήσεις Δείτε περισσότερα ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ... Ετικετα ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ Δεν βρέθηκε καμία ανάρτηση με αυτό τον τίτλο... Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τριτ Τετ Πεμ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα Πριν από 1 λεπτό $$1$$ minutes ago Πριν από 1 ώρα $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Followers Follow Αυτό το περιεχόμενο είναι PREMIUM Παρακαλώ κοινοποιείστε για να ξεκλειδώσετε Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy